Reiki 1 herhalingscursus minimale deelname 2 personen

 

Regelmatig ontvangen wij het verzoek voor de mogelijkheid om de kennis en ervaring van een Reiki 1 cursus nog eens op te kunnen frissen. Ook zijn er regelmatig oud Reiki 1 cursisten die (soms lang geleden) een Reiki 1 cursus hebben gedaan, maar helaas de levendige beleving van Reiki 1 kwijt geraakt zijn.  Het is jammer als mensen het besef kwijtgeraakt zijn van iets dat één van hun dierbaarste stukjes levensgereedschap had kunnen blijken. Eigenlijk zou leven en dagelijks werken met Reiki een vanzelfsprekendheid voor iemand moeten zijn geworden. We horen dan ook regelmatig dat er bij nogal wat oud-cursisten een situatie ontstaat waarbij ze zelfs vergeten Reiki te gebruiken als ze ziek zijn of als het leven even wat tegenzit en moeilijk is. 

 

Wij hebben daarvoor speciaal de herhalingscursus Reiki 1 ontwikkeld, om een ieder die het waardevol vindt, in de gelegenheid te  stellen om de herhalingscursus van 1 dag te volgen.

Tijdens deze dag krijg je weer eens alle informatie omtrent Reiki 1. 

 

De Reiki 1 herhalingscursus is bestemd voor cursisten die (ooit) een Usui Reiki 1e graad cursus hebben gedaan. Oud cursisten van Usui Reiki-Masters kunnen altijd meedoen, waar dan ook deze Reiki 1 cursus gevolgd is.