Reiki 1 - Eerste graad cursus in The Usui System of Natural Healing.

Bij de 1e Reiki cursus ligt de nadruk op het behandelen van het lichaam. Het laten stromen van energie oftewel Reiki. De handposities worden voorgedaan. Deze worden uiteraard bij elkaar geoefend. Verder is er veel tijd ingeruimd om te praten en onze ervaringen te delen. De geschiedenis van Reiki wordt verteld. Tijdens elk dagdeel krijg je één inwijding. Deze inwijding zorgt er voor dat de energie vrijuit door je lichaam kan stromen.

Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat en een handboek mee. In dit handboek staat alles beschreven wat er tijdens de cursus is besproken. Dit alles is een herinnering van jouw deelname aan de cursus 1e graad van Reiki. Het geeft aan dat je alle informatie en inwijdingen van The Usui System of Natural Healing hebt gehad.

Na deze cursus wordt je gestimuleerd om veel te oefenen. Door jezelf en anderen te behandelen, maar ook door je te laten behandelen, krijg je uiteindelijk veel ervaring.

De 1e graad [ cursus ] van Reiki is voor iedereen die interesse heeft om zichzelf en anderen te laten genieten van hetgeen Reiki te bieden heeft. Een vooropleiding is niet nodig. De cursus bestaat uit 2 dagen of minimaal 4 dagdelen van ca. 3.5 uur. Voor data van cursussen kunt u onze agenda raadplegen. 

Deze cursus kan in overleg ook individueel gepland worden.

 

Wij gaan ervan uit dat Reiki haalbaar en betaalbaar voor iedereen dient te zijn. 

Dus bij ons geen absurde bedragen van €. 400,==, €. 500,== of zelfs nog meer.