Reiki 2 - Tweede graad cursus in the Usui System of Natural Healing.

Deze cursus is voor hen die verder willen na de 1e graad ( die men minimaal drie maanden moet hebben ).

De 2e graad [ cursus ]  Reiki bestaat uit 1 dag [ of 2  dagdelen van ongeveer 3,5 uur ]. En dagdeel is voor de het aanleren en oefenen van symbolen en de inwijding, het tweede dagdeel voor het oefenen van de afstandsbehandeling, het herhalen van de symbolen en het uitwisselen van ervaringen.

Het is onze ervaring dat vooral de persoonlijke en spirituele ontwikkeling nog meer gestimuleerd worden. Je maakt een dieper contact met je innerlijk, je gaat meer relativeren, je inzichten worden helderder en je keuzes daardoor eenvoudiger. Het doen van de 2e graad is geen " must ". Voor je er aan begint, overtuig je er van of je deze stap wel wilt doen.

Tijdens een 2e graad cursus leer je met de symbolen op afstand te behandelen. De vormen waarin en hoe je de symbolen gebruikt, worden uitvoerig behandeld en geoefend. Je leert hoe je iemand, een situatie of jezelf, Reiki kunt sturen. De ervaringen van je Master en mede cursisten komen aanbod en verder wordt er ingegaan op datgene wat de cursist bezighoudt. Tijdens de Tweede graad is er n inwijding. Ook aan het einde van deze cursus krijg je een certificaat en een handboek. En ook na deze cursus wordt je gestimuleerd om veel te oefenen. Door jezelf en anderen te behandelen, maar ook door je te laten behandelen krijg je uiteindelijk steeds meer ervaring. Voor data van cursussen kun je onze agenda raadplegen.

Deze cursus kan in overleg ook individueel gepland worden.

 

 

Wij gaan ervan uit dat Reiki haalbaar en betaalbaar voor iedereen dient te zijn.

Dus bij ons geen absurde bedragen van .  400,==, 500,==, 600,== of zelfs nog meer.