Onze B & B  |  Foto's  | Prijzen  | Kalender  |  Reserveren  |  Arrangementen  |  Contact  |  Bellingwolde   

Welkom

in onze mini-webshop.

GRATIS verzending indien je bestelling hoger is dan € 49,00 !!

Bestel je minder dan aangegeven bedrag, informeer dan naar verzendkosten [ gemiddeld €. 4,95 ]

Mail je bestelling naar: bestelling@hetachterhoes.nl


spiritueel & gezondheid  hobby & vrijetijd  literatuur   antiquariaat/vintage  bijzondere boeken   CBD-olie  Spirituele sieraden

Bieb-boeken  Godsdienst  Wellness/Massage   Reiki certificaten  Wierook & olie  Stenen & Diversen


 

Boeken, spiritueel & gezondheid

Ruime sortering boeken en kaartensets. 2e-Kans, in goede staat.

 

Geneeswijzer - met symptomen wijzer

 

Verschijnselen, oorzaken, onderzoek en behandeling van de meest voorkomende aandoeningen

 

€ 5,00

Kijk op joules en calorieën

Calorieën, joules, eiwitten, koolhydraten en vetten per portie. Voor wie verder kijkt dan calorieën, is Kijk op joules en calorieën een handige uitgave.

€ 1,50

Maak van een mug geen olifant

 

100 praktische tips om te voorkomen dat bijzaken hoofdzaken worden

In honderd korte stukjes van doorgaans twee pagina's geeft de auteur praktische tips, hoe door zelfinzicht en relativerend gedrag de mens kan voorkomen dat de dagelijkse beslommeringen en stress levensgrote problemen worden.

 

€ 1,95

Griep!

Griep! De angst voor de PANDEMIE en de FEITEN

€ 1,00

 

Tao Stenen en boek set

Reeds millennia lang wordt in China wijsheid, inspiratie en kracht geput uit de Tao, het recht pad, de juiste weg van het leven. Met de stenen en het boek in deze houten doos kunnen aloude geheimen van de tao ontrafeld worden. Het boek bevat gezegden en meditaties die passen bij de 64 mogelijke combinaties van de grijze en zwarte stenen. Deze uitgave omvat een zwarte doos van Chinees lakwerk, waarin zestien stenen met Chinese karakters, een boek met uitleg en een zakje om de stenen in te bewaren. Volgens de schrijvers zijn deze stenen in originele staat als aparte stukjes aardewerk gevonden bij de opgraving van het neolitische dorp Banpo. Zij hebben de karakters van dit divinatiesysteem op ovale stenen overgebracht en op basis hiervan een boek geschreven waarin de karakters in alle verschillende mogelijke combinaties verwijzen naar een gezegde, bijpassend gedicht en een meditatie-aanwijzing. Daarvoor beschrijven zij de Chinese opvatting van het lot, leggen ze de begrippen Yin en Yang uit en beschrijven ze de weg van tao. Het divinatiesysteem is eenvoudig uit te voeren. Zowel voor- als achterin het boek staan de combinaties afgebeeld en is de beschrijving op de juiste pagina zeer snel terug te vinden. De beschrijvingen zijn eveneens makkelijk te volgen.

€ 12,50

De dood is springlevend

Beschouwingen over gevestigde gebruiken en vernieuwende trends in het Nederlandse uitvaartwezen.

€ 2,50

 

Sound therapie

Sound therapie, Patricia Joudry,
Zij schrijft in eenvoudige, heldere taal en met humor over het ingewikkelde systeem van energie-oplading van de hersenen en het zenuwstelsel met speciale hoogfrekwente muziek.

€ 5,00

 

De terugkeer van Merlijn

Eeuwenoud spiritueel bewustzijn ontwaakt in deze onvergetelijke, moderne Arthurvertelling. De terugkeer van Merlijn is een fantastische, meeslepende vertelling, geïnspireerd op de eeuwenoude en onvergetelijke Arthurlegende. Het is een unieke roman in de traditie van James Redfield en Marion Bradley, waarin de magische figuur Merlijn een mysterieuze wereld vol avontuur en betovering tot leven brengt. In een regenachtig Engels industriestadje wordt de jonge politieagent Arthur McCallum ingezet op een bevreemdende moordzaak. Hij is nog maar amper aan zijn onderzoek begonnen, wanneer onvergetelijke figuren als Merlijn, Melchior, Lancelot en Guinevere ten tonele verschijnen.......

€ 5,00

Stoppen met roken

 

De Carr-methode
Snel, gemakkelijk, doeltreffend, de eenvoudigste

methode

€ 3,00

 

Mysterieus maar waar

Een wereld vol vreemde verschijnselen en onverklaarbare mysteries bevindt zich iedere dag om ons heen - onzichtbaar voor onze ogen, maar toch voelbaar en zelfs soms aanwijsbaar aanwezig. Als geen ander weet Charles Berlitz, de onovertroffen auteur van een aantal wereldwijde bestsellers, deze verbazingwekkende wereld te observeren en neer te schrijven. In MYSTERIEUS MAAR WAAR heeft hij wederom een grote selectie van opmerkelijke gebeurtenissen bijeengebracht die zelfs de meest sceptische toeschouwer aan het denken zullen zetten. Meer dan tweehonderd verslagen van waar gebeurde mysteries bieden ons een fascinerende blik op persoonlijke, maar ook wereldwijde en zelfs kosmische raadsels die de lezer nog lang zullen bezighouden. Welke onvermoede krachten schuilen er in de menselijke geest? Wat voor geheimen gaan schuil in de donkere diepten van het heelal? Zijn wij verbonden met elkaar en met buitenaardse krachten op manieren die wij zelf maar nauwelijks kunnen bevroeden?

€ 3,50

Natuurlijk pijn verlichten

 

Steeds meer mensen willen op een natuurlijke manier lichamelijk en geestelijk gezond blijven en worden. Dit boek voorziet in deze behoefte en is een gezaghebbende, duidelijke en complete gids voor het grote aanbod van natuurlijke en alternatieve geneeswijzen. U leest hoe het lichaam reageert op pijn, u krijgt informatie over efficiënte manieren om pijn te verlichten en over hoe u pijn kunt voorkomen.

Boek is licht beschadigd.

 

€ 3,50

Pilates - Das effektive Fitness-Training für zu Hause. Mit Übungs-DVD

Die professionell erstellten und erfolgserprobten Trainingsprogramme dieser brandneuen Buch-plus-Reihe bieten mithilfe zahlreicher Step-by-Step-Anleitungen viele Anregungen für dauerhafte Fitness. Die Übungen sind für Einsteiger und Geübte gleichermaßen geeignet und führen nicht nur zu dauerhafter Stärkung des Körpers, sondern dank psychologischem Background auch zu nachhaltiger emotionaler und körperlicher Entspannung. Die in den Buchdeckel einmontierte Übungs-DVD ist die ideale Ergänzung zum Buch und bietet ein jeweils dreiviertelstündiges Komplett-Training. Die Trainerin führt äußerst anschaulich an die Übungen heran, die auf den individuellen Fitnessgrad abgestimmt werden können. Eine Sprecherin unterstützt das Programm akustisch, kann aber auch ausgeschaltet werden, sodass die Übungen nur mit Musik durchgeführt werden können.

€ 2,50

Pendulum Healing Handbook [ Engels-talig ]

Complete guidebook on how to utilize the pendulum to choose appropriate remedies for healing body, mind and spirit. Includes 125 pendulum tables for herbs, essential oils, flower remedies, etc.

 

€ 5,00

De Mandala & Verdwenen Beschavingen

In dit boek wordt je uitgenodigd mee te gaan op reis naar de resten van de grote verdwenen beschavingen. Van achter je tekentafel neem je eerst een kijkje op het Amerikaanse continent bij de Maya's, de Azteken en de Inca's.

€ 5,00

Je bent zoals je heet

"Je bent zoals je heet" is een praktisch doe-het-zelf boek over numerologie. Benieuwd naar het karakter van iemand? Zijn huiselijk leven, zijn vriendschappen, carriëre of sexleven? Raadpleeg eerst deze gids!

€ 5,00

 

Overwin moeilijke tijden

Praktische methoden om problemen op te lossen

€ 1,00

Mandala's, een schilder- en meditatieboek

 

Mandala's hebben hun oorsprong in het hindoeïsme en het boeddhisme en zijn een uitstekend hulpmiddel bij meditatie. Een mandala is een afbeelding van het universum, een verzamelpunt van krachten en goden.

 

€ 3,00

 

Groot mandala werkboek

Groot mandala werkboek

 

Dit superdikke mandalaboek van bestsellerauteur Rüdiger Dahlke, met meer dan 300 voorbeeldmandala's om zelf in te kleuren. In feite gaat het om twee afzonderlijke boeken in één band.

 

€ 8,00

Pendelen van A tot Z

 

De pendel als raadgever van dag tot dag. Een modern basisboek voor iedereen over het werken met de pendel en zijn vele toepassingen. Pendelen is een methode om kosmische energieën te gebruiken om antwoord te verkrijgen op talloze vragen.

 

€ 7,50

Het paranormale spelletjesboek

Het paranormale spelletjesboek

Het Paranormale Spelletjesboek . ( Trakteer uw gasten op een spirituele avond met de leukste bovennatuurlijke spelletjes . ) Verzameling van ca. dertig paranormale spelletjes voor feestjes, familie- en vriendenavondjes enz.

€ 3,95

 

De pendel in de geneeskundige praktijk

De pendel in de geneeskundige praktijk

 

De pendel in de geneeskundige praktijk, Theo Braem.

 

€ 3,00

 

 

Het pendel handboek

Het pendel handboek

De verbanden tussen pendelen, aardstralen, aura's, Bachbloesem-remedies, chakra's, edelstenen, kruiden en Reiki. In dit boek worden niet alleen de keuze, het gebruik en de zuivering van de pendel besproken.

€ 7,50
Mandala's maken Mandala's maken

Mandala's zijn cirkelvormige geometrische voorstellingen die in allerlei culturen over de gehele wereld voorkomen. Zij worden gebruikt als middel tot meditatie en bezinning, in genezingsrituelen of als decoratief ornament.

€ 5,00

Groot Mandala basisboek

Een boek dat de veelzijdigheid van de mandala weergeeft en tot zelfwerkzaamheid en groei inspireert. Het Groot Mandala Basisboek besteedt aandacht aan de traditionele mandala en wil nieuwe vormen van mandalabeleving aanreiken.

€ 12,00

Werken met Runen

In werken met runen worden de eigenschappen van de twee meest bekende runenreeks gedetailleerd besproken.

€ 10,00

 

Werkboek dromen

Werkboek dromen

Praktische gids om beter te leren te dromen, dromen te onthouden en te interpreteren.

€ 6,00

"De terugkeer van de Inca" door Elizabeth Jenkins

Een Amerikaanse psychologe, die naar Peru reist om ingewijd te worden in de heilige mystieke traditie van de meesters van de Andes. Deze leer wortelt in een 16.000 jaar oude en ononderbroken traditie, die zijn hoogtepunt beleefde gedurende het incarijk. Tot nu toe werd algemeen aangenomen dat deze leer met de inca's verdwenen was nadat de Spanjaarden in 1532 de inca's overwonnen. De huidige Q'eros, een klein inheems volk, zijn directe afstammelingen van de voor de Spanjaarden gevluchte indianen.

€ 2,50

Symbolen in de Mandala Symbolen in de Mandala

Via creativiteit een verbinding leggen met je innerlijk weten. Met dit boek leer je - in je mandala - je eigen symbolen tekenen en ontwerpen, zoals een roos, een vogel, de zon.

€ 7,00

Kleurentherapie

Hoe u met kleurentherapie uw geest en lichaam meer energie en ontspanning geeft. Dit boekje behandelt de theorie en praktijk van kleurentherapie.
 

€ 2,50 

Hand Lezen

Hand Lezen

De kleur en vorm van handen en nagels, de lijnen, heuvels en andere opvallende tekens, weerspiegelen het innerlijk van een persoon, waarbij de rechterhand aangeeft wat wij zijn en de linkerhand wat wij willen worden.

€ 5,00

Candida - Overwin schimmelinfecties met de juiste voeding Candida - Overwin schimmelinfecties met de juiste voeding

overwin schimmelinfecties met de juiste voeding. Dit boek gaat over gisten en schimmels en het schadelijke effect dat ze kunnen hebben op de gezondheid van de mens.

€ 4,50

De Roep Van De Runen

De Roep Van De Runen

Een inleiding in de wereld van de runen. Runen zijn niet alleen schrifttekens, maar ook hulpmiddelen waarmee magiërs van alle tijden voorspellingen hebben gedaan en nog steeds proberen de wereld te doorgronden.

€ 7,50

Volksgeloof - boek van magische kennis Volksgeloof - boek van magische kennis

Ontstaan, achtergronden, geschiedenis en betekenis van vele vormen van bijgeloof.

 

€ 5,50 

Toevalstreffers

Heeft toeval af en toe een hogere betekenis?

207 pagina's.

 

 € 3,50

Tarot voor beginners + kaarten Tarot voor beginners + kaarten

Ontrafel het mysterie van het tarot onder de deskundige begeleiding van tarotdocente en parapsychologe Kathleen McCormack. Ontdek uw innerlijke kracht en paranormale gaven; gun uzelf een blik in de toekomst.

€ 12,50

Het Orakel Van De Maya kaarten set

Het Orakel Van De Maya kaarten set

Het orakel van de Maya bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt in een inleidend hoofdstuk de cultuur van de Maya kort geduid, waarna meer in detail wordt ingegaan op de Mayamythen en -legenden.

€ 12,50

Het Elfen-Orakel kaarten set Het Elfen-Orakel kaarten set

Het Elfen orakel is een betoverend, geestig en ondeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kleine kereltjes zijn allerliefst.

€ 12,50

De Sjamanistische leringen van de meester M.

De Sjamanistische leringen van de meester M.

DE SJAMANISTISCHE LERINGEN VAN DE MEESTER M.een handleiding voor de westerse mens deel 1. Het boek verschaft een prachtig overzicht.

€ 9,50

 

Het boeddhisme Het boeddhisme

Het boeddhisme / wereldreligies leren kennen en begrijpen. Steeds meer westerlingen interesseren zich in het boeddhisme, maar de vele vormen ervan en de onbekendheid van de leer brengen ons soms in de war.

€ 2,50

 

Emotionele intelligentie - Daniel Goleman

Emotionele intelligentie - Daniel Goleman

Een hoog IQ biedt geen garantie op een gelukkig leven; minstens even belangrijk is het EQ, het 'emotiequotiënt'. In dit boek laat Daniel Goleman ons kennismaken met het voelende deel van ons brein.

€ 4,50

Het gezicht, de spiegel van de ziel Het gezicht, de spiegel van de ziel

Het gezicht, de spiegel van de ziel - Verbeter uw mensenkennis. In dit boek wordt het menselijk gezicht in al zijn facetten ontleed en wordt beschreven hoe de onderdelen de innerlijke belevingswereld veruitwendigen.

€ 2,00

 

Mythische en heilige plaatsen

Mythische en heilige plaatsen

Landschap en psyche. Dit boek laat de uitwerking van het landschap op onze psyche zien en hoe deze impressies ons religieus en spiritueel bewustzijn beïnvloeden.

€ 7,50

Leven in vrede, sterven in vrede, Dalai Lama Leven in vrede, sterven in vrede, Dalai Lama

In LEVEN IN VREDE, STERVEN IN VREDE combineert Zijne Heiligheid de Dalai Lama persoonlijke inzichten met boeddhistische opvattingen over dood en sterven.

€ 7,00

 

Het groot homeopatisch gezondheidsboek

Het groot homeopathisch gezondheidsboek

Het Groot Homeopathisch Gezondheidsboek - Verantwoorde adviezen voor zelfmedicatie.

€ 5,50

Dromen lezen Dromen lezen

Dit boek verteld u alles wat nodig is om de wereld van de dromen beter te begrijpen.
Het bevat actuele wetenschappelijke informatie over droomonderzoek en een uitvoerig dromen - ABC om zelf uw dromen beter te leren begrijpen.

€ 4,95

 

Leer van je tegenslagen

Leer van je tegenslagen

Schrijver: Gael Lindenfield. Voor iedereen die vol zelfvertrouwen in het leven wil staan.

€ 4,00

 

Zij is slank want ze eet Zij is slank want ze eet

Michel Montignac is over de hele wereld bekend geworden met zijn boeken over de principes en toepassingen van zijn Methode, om slank te worden met goed en lekker eten, zonder gedoe met calorieën.

€ 3,50

 

Het heft in eigen handen, dr Wayne Dyer

Het heft in eigen handen, dr Wayne Dyer

Het heft in eigen handen: naar een krachtiger persoonlijkheid, naar een bewuster leven.
In dit boek geeft Dyer praktische, verfrissende en originele manieren aan om je los te maken van de druk.

€ 2,00

 

Rainbow Reiki Rainbow Reiki

Rainbow-Reiki is een geslaagde combinatie van traditionele Reiki-methoden - waarbij de gave tot genezen door middel van handoplegging in drie inwijdingsgraden verkregen wordt - en van een door de Japanse monnik Dr. Mikao Usui.

€ 11,50

 

Niet morgen, maar nu, dr. Wayne Dyer

Niet morgen, maar nu, dr. Wayne Dyer

Niet morgen maar nu - Your erroneous zones - Naar een nieuwe kijk op jezelf.  Volgens dr. Wayne Dyer hebben we allemaal een ‘mentale achilleshiel'.

€ 1,50

 

Een gekooide Vogel

Winnie vertelt over haar leven in een inrichting.

€ 2,00

 

Het Juiste Medicijn

De Consumentenbond heeft in samenwerking met deskundigen van onder andere het Nederlands Huisartsen Genootschap, de Ziekenfondsraad en het Pharmaceutisch Weekblad een overzichtelijk boek samengesteld over medicijnen en medicijngebruik in Nederland. Besproken worden de eerste-keus middelen, de niet aangeraden medicijnen en bijwerkingen. De indeling van het boek is systematisch per ziektesoort.

€ 4,00

De tarot en andere orakels De tarot en andere orakels

Onderwerpen: I tjing, Astrologie, Runen, Numerologie.

€ 5,50

 

Het Reiki handboek. De weg van de helende liefde

Het Reiki handboek. De weg van de helende liefde

 

Een fundamentele en complete handleiding voor de Reiki-praktijk.

 

€ 8,50

Het godencomplot Het godencomplot

In het spirituele reisverhaal Het godencomplot (dat vooral geen roman is) beschrijft Elle Eggels het verhaal dat voorafging aan het schrijven van haar debuutroman: een lange reis naar de binnenlanden van Guatemala.

€ 7,50

 

Totale ontspanning door massage, Nitya Lacroix

Totale ontspanning door massage, Nitya Lacroix

Dit rijk geïllustreerde boek beschrijft een aantal persoonstypen, de bij hen voorkomende klachten en hoe men deze klachten door middel van een ontspannende massage kan doen afnemen.

€ 3,95
Het Boeddha boekje - Boeddha's, godheden en rituele symbolen, Eva Rudy Jansen Het Boeddha boekje - Boeddha's, godheden en rituele symbolen, Eva Rudy Jansen

De beeldentaal van het Boeddhisme, speciaal het Mahayana- en Tantrayanaboeddhisme, is rijk aan symboliek. In landen als Nepal en Tibet is speciaal voor religieuze doeleinden een schat aan kunstwerken geproduceerd.

€ 3,95

 

GEZONDHEID VOOR HET HELE GEZIN

Gezondheid voor het hele gezin

Het uitgangspunt van dit nieuwe handboek is dat u uw gezondheid in eigen hand hebt. Het is dan ook van belang ziekten zoveel mogelijk te voorkomen en u bent degene die dat het beste kan.

€ 2,50

 

Stop stress

 

verbeter de kwaliteit van je leven door een nieuwe kijk op stress en nervositeit.

€ 4,50

Kattenorakel

Katten zijn mysterieuze wezens die haarfijn aanvoelen wat er met hun ‘baasjes’ en hun omgeving aan de hand is. Voor een kattenliefhebber is dat waarschijnlijk niets nieuws. Maar het Kattenorakel leert u een nieuwe manier om het gedrag van uw kat te interpreteren. Maak met dit boek van uw kat het orakel voor al uw vragen op het gebied van de liefde, het gezin, gezondheid, geld en uw carrière.

€ 2,00

       
  Naar boven    
       

Bieb- en afgeschreven boeken

Boeken uit de Bieb of andere herkomst, afgeschreven maar nog uitstekend geschikt voor een 2e leven. En spotgoedkoop

Een Weg Naar De Wereld

volwassenwording van een autistisch kind

 

Een weg naar de wereld is het meeslepend geschreven verslag van Jessy's vorderende reis uit haar geïsoleerde Nirvana naar de wereld die wij allen delen. Het is een oprecht en boeiend verhaal over te voorschijn komen, doorzettingsvermogen, liefde en de groei van een persoonlijkheid.

 

€ 1,00

Als leven pijn doet

  • leven in het hier en nu

  • zelfwaardering en prestaties

  • omgaan met angst schuld en jaloezie

  • rationaliteit en emoties in balans

  • eigen grenzen bepalen

  • onzekerheid en assertiviteit

  • spanningen doorbreken

  • aanleren van een positief zelfbeeld

€ 1,00

 

    Als ik NEE zeg, voel ik me schuldig

In 'Als ik nee zeg, voel ik mij schuldig' legt psychotherapeut dr. Manuel Smith uit waarom de meeste mensen het zo moeilijk vinden om nee te zeggen. Waarom voelen we ons schuldig als we dat toch doen en proberen we via allerlei uitvluchten aan het nee-zeggen te ontkomen?
Dankzij dit boek kunnen veel mensen beter voor zichzelf opkomen en ervaren ze meer rust in hun leven.

€ 0,50

       
 

Naar boven

   
       

Boeken hobby & vrijetijd

Leuke boeken met onderwerpen als hobby, vakantie, vrije tijd enz. Het betreft 2e-Kans boeken maar allemaal in goede staat.

       
Stap voor stap - Speel het klaar - Stap voor stap - Speel het klaar

Het maken en bespelen van eenvoudige muziekinstrumenten.
 

€ 2,50

 

Keep Fit!, Margreet Wages

Keep Fit!, Margreet Wages.

Ouder worden gaat veelal gepaard met lichamelijke ongemakken, maar dat betekent niet dat het leven na pakweg je vijftigste minder comfortabel en aangenaam zou moeten worden.

€ 3,50

Frans Bauer

Biografie over het leven en de carrière van de populaire volkszanger Frans Bauer

€ 2,50

Het straatleven gedocumenteerd door de ogen en de lens van Dak en Thuislozen

Voor het project ‘Van de Straat’ was het uitgangspunt dat de mensen binnen deze doelgroep zich altijd onder de mensen begeven maar eigenlijk onzichtbaar zijn.

€ 2,95

Hot Love, handboek voor een spannend liefdesleven, Tracey Cox Hot Love, handboek voor een spannend liefdesleven, Tracey Cox

Relaties: hoe hou je ze spannend? Een ding is zeker: je moet er wel wat voor doen. Bijvoorbeeld zorgen voor goede communicatie, zodat je in staat bent elkaars behoeften aan te voelen. Of je nu wanhopig op zoek bent of gelukkig getrouwd.

€ 4,95

Passie

Passie

Passie is een internationale bestseller die op onverhulde en informatieve wijze de vele variaties en facetten van het liefdesspel in beeld brengt.

€ 4,95

 

De fret als gezelschapsdier De fret als gezelschapsdier.


Een handzaam gidsje dat de belangrijkste aspecten van het houden van de fret - een steeds populairder wordend huisdier - op heel eenvoudige wijze behandelt. Bevat kleuren- en zwart-wit foto's, tekeningen en een uitgebreide literatuuropgave.

€ 4,50

Zeeland, de provincie

Zeeland, de provincie

De geschiedenis van de provincie Zeeland

€ 4,95

U en uw computer

Readers Digest

Honderden ideeën om de computer voor u te laten werken. Incl cd

€ 4,95

De mooiste raadsels en puzzels van de wereld

De mooiste raadsels en puzzels van de wereld, klassiek en origineel, moeilijk of (verraderlijk) makkelijk, maar altijd fascinerend denkwerk.

€ 4,95

 

Het straatleven gedocumenteerd door de ogen en de lens van Dak en Thuislozen

Voor het project ‘Van de Straat’ was het uitgangspunt dat de mensen binnen deze doelgroep zich altijd onder de mensen begeven maar eigenlijk onzichtbaar zijn.

€ 2,95

U en uw computer

Readers Digest

Honderden ideeën om de computer voor u te laten werken. Incl cd

€ 4,95

Tuinconiferen, Guido F.Lampe Tuinconiferen, Guido F.Lampe


Aankoop, beplanting en verzorging
Ruim 100 soorten voor de Nederlandse tuin
105 foto's in kleuren.

€ 2,00

Het rozen verzorgingsboekje

Het rozen verzorgingsboekje

Het rozen verzorgingsboekje, Nederlandse Rozen vereniging.

€ 0,50

 

Behoeftige beren Behoeftige beren

Aanwijzingen voor de reparatie van oude en versleten teddyberen.

€ 1,50

Pottenbakken voor beginners

Pottenbakken voor beginners is geschreven voor iedereen die de eeuwenoude wens voelt opkomen om objecten uit klei te creëren. Deze toegankelijke en gemakkelijk te volgen handleiding bevat een complete cursus, waardoor de beginnende pottenbakker de technieken gestaag beter zal leren beheersen.

€ 2,50

De leukste spelletjes van de wereld

 

In dit boek worden 163 spelen beknopt besproken. Bekende spelletjes (schaken, dammen, touwpuzzels, tangram, schaduwspelen) naast minder bekende (kono, krabbelen, lau kati kata, peralikatuma, spangy).

 

€ 1,50

Fascinerende raadselen van de mensheid

Voortdurend doet de mens nieuwe ontdekkingen die interessant en van belang zijn voor iedereen. In het boek komt een groot aantal van deze ontdekkingen over de mens, zijn leefomgeving, het heelal en de verschillende culturen aan bod. Waarom maakt muziek gelukkig? Hoe werkt acupunctuur? Op welk moment van de dag is de kans op een hartaanval het grootst? Wat gebeurt er wanneer een lichaam gemummificeerd wordt? In deze 384 pagina's tellende uitgave worden eeuwenoude ontdekkingen afgewisseld met recente en baanbrekende onderzoeksresultaten. Ook krijgt de lezer een idee van wat we in de toekomst nog kunnen verwachten en welke raadselen we misschien wel nooit zullen oplossen.

€ 7,50

       
 

Naar boven

   
       

Boeken: vintage & antiquariaat

Hier vind je boeken die de tand des tijds hebben doorstaan.

Van vintage [ oudere boeken ] tot unieke exemplaren.

       

Flower Fairies of the Wayside

by Cicely Mary Barker

 

uitgave ca 1930

 

First published in the 1920s, the "Flower Fairy" books by Cicely Mary Barker have delighted generations of children with their exquisite illustrations and engaging poems. In "Flower Fairies of the Wayside" we meet no less than nineteen fairies, who encourage us to look at nature and learn to appreciate the true beauty and wonder of the 'ordinary' world around us.

Boekje verkeerd in redelijk goede staat. Is beschreven [ vertalings aantekeningen ]

Achterin staat een Nederlandse naam geschreven.

€. 47,50

Philips" New School Atlas 1963

Uniek exemplaar uit 1963. In zeer redelijke staat.
Engelstalig. Zeer uitgebreid. Uitvoerige index

€. 15,50

       
 

Naar boven

   
       
Literatuur
       

'Als een spookverschijning, opgedoken uit het donker, stak een magere jongeman zijn hoofd door het autoraampje. Ik zag het mes onmiddelijk. Het was een lang, smal wapen met een puntig toelopend lemmet. Het voelde koud en scherp aan toen hij het tegen mijn hals drukte. 'Schuif op, of ik vermoord je', fluisterde hij.'
Zo begint Alisons nachtmerrie. Ze wordt door twee mannen verkracht en zo vaak gestoken met een mes dat de artsen later de wonden niet meer kunnen tellen. Haar keel wordt doorgesneden en Alison wordt voor dood achtergelaten op een smerige open plek, kilometers verwijderd van de stad Port Elisabeth in Zuid-Afrika, waar ze woont. Maar Alison weigert te sterven. Ze wil haar aanvallers niet de voldoening geven haar leven te vernietigen. 'Ik zal leven' is het inspirerende en moedige verhaal van een vrouw die geen slachtoffer wil zijn. Door haar vastberaden dapperheid is zij erin geslaagd haar levensbedreigende lichamelijke en geestelijke trauma te overwinnen en kracht te putten uit haar verschrikkelijke ervaringen.
Alison reisde de hele wereld over om troost en steun te bieden aan lotgenoten. Haar boek stond maandenlang nummer 1 op de bestsellerlijsten in Zuid-Afrika en bereikte internationaal een miljoenenpubliek.

 

€. 6,50

       
       
 

Naar boven

   
       

Boeken: uniek / geschiedenis / het lezen en weten waard

Hier vind je boeken die informatief zijn, unieke uitgave's, geschiedenis enz.

Veelal unieke exemplaren.

       

Rien Poortvliet: Langs het tuinpad van mijn vaderen

Rien Poortvliet: Langs het tuinpad van mijn vaderen is het verslag geworden van een persoonlijke ontmoeting van Rien Poortvliet met zijn voorvaderen.
Maar het is méér.- de talloze taferelen uit het dagelijkse leven vanaf de zeventiende eeuw, vertellen ook ónze voorgeschiedenis, in woord en beeld.
In goede staat. Hardcover, 240 pagina's


 

€. 17,50

 

De zes vrouwen van Hendrik VIII

 

 

 

 

In redelijk goede staat [ wat vlekjes ]. Uniek, nauwelijks nog verkrijgbaar boek. 294 blz. 1973

Onderwerpen: Henry VIII, koning van Engeland, 1491-1547. ] Catherine, of Aragon, 1485-1536.] Anne, Boleyn, koningin van Engeland, 1507?-1536. Jane Seymour, consort of Henry VIII king of England; Anna, van Kleef koningin van Engeland; Catherine, Howard; Catherine, Parr koningin van Engeland naar aanleiding van de BBC/KRO-TV produktie, met fotos ontleend aan deze serie aangevuld met fotos van historische achtergronden door Boudewijn Weehuizen.

 

€. 17,50

       
 

Naar boven

   
       

Boeken: Godsdienst

       

Billy Graham's handboek voor christen-werkers

 

een gids voor persoonlijke evangelisatie en pastorale hulpverlening.

 

€. 3,50

   
       
       
       
 

Spiritual style: sieraden

De leukste sieraden, voornamelijk met een spirituele betekenis. Uitgebreide info vind je bij de omschrijving van het artikel.

    Rozenquartz Pendelhanger

Prachtige Rozenquartz Pendelhanger
Aan verstelbaar lederenketting
Lengte ketting 41 cm
Formaat Rozenquarts 4 cm

€ 12,95
    Yoga symbool

Yoga symbool met 7 chakra steentjes
Afmeting 60 mm / 6 cm hoog
Incl. kettinkje
Edelmetaal

€ 7,95

    Reiki Krachtsymbool

Het Reiki - Krachtsymbool
Zilverkleurig edelmetaal met chakra steentjes
hoogte 4,5 cm/45 mm
Inclusief fijn zilveren ketting.

€ 12,95

 

    Boedha met 7 chakra steentjes en ketting

Boedha symbool met 7 chakra steentjes
Afmeting 60 mm / 6 cm hoog
Incl. verstelbaar kettinkje van edelmetaal.

€ 7,95

 

   
    Godin van de Maan

Godin van de Maan symbool met 7 chakra steentjes Jaspis
Afmeting 40 mm / 4 cm rond
Incl fijne ketting van edelmetaal.

€ 8,95

   
    Reiki Chakra hanger

Prachtige Reiki hanger met alle kleine chakrasteentjes
Lengte ketting 45 cm
Lengte chakrasteentjes aan ketting 5 cm
 

€ 9,95

 

   
   

Pendel

 

Prachtige pendels
Uitgevoerd in diverse edelsteen soorten
Incl kettingkje silver plated

 

€ 9,95

   
    7-chakra boom des levens

Boom des levens
Met de 7 kleuren van de chakra's als fijne steentjes ingelegd

- zonder ketting -

€ 4,95

   
    7 - Chakra hanger

7 - Chakra hanger

 

Prachtige 7 - chakrahanger met alle kleuren chakrasteentjes
Lengte ketting 50 cm
Lengte chakrasteentjes aan ketting 8 cm

Incl zilverkleurige ketting

 

€ 9,95

   
           
     

Naar boven

   

Wellness / massage

Bruikbare en nuttige artikelen voor gebruik bij je wellness beleving en massage.

Uitgebreide info vind je bij omschrijving van het artikel.

Op al deze artikelen geven wij geen omruil recht wegens hygiënische redenen.

           
    NIEUW: Metalen zeep blok
Het metalen zeep blokje in de vorm van gewone handzeep. Nieuw en onvoorstelbaar:
Een RVS zeepblok is roestvrijstaal in de vorm van een zeepblok.
de zeepvorm ligt gemakkelijker in de hand. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de werking, het is gewoon toevallig ontdekt. De werking berust op een chemisch proces. Uien en knoflook bevatten aminozuren, die een gas vormen, het Propanethiol, in aanraking met water vormt dat zwavelzuur, deze zwavelverbindingen hechten zich aan staal, daardoor verdwijnt de geur van je handen. Het roestvrijstaal zorgt ervoor dat geurmoleculen uit elkaar vallen waardoor de geur oplost.

€ 4,95

   
           
     

Naar boven

   
Reiki certificaten
           
     

Reiki 2 certificaat

Voorgedrukte schrijflijn.

Goud opdruk

A4-formaat

 

 

 

€ 3,25

 

 
     

Reiki 2 certificaat luxe

Reiki 2 certificaat luxe

Voorgedrukte schrijflijnen.

Goud opdruk en blauwe tekst

A4-formaat

 

 

€ 4,25

 
     

Reiki certificaat blanco

Kan middels printer geheel naar eigen wens bedrukt worden voor zowel Reiki 1, 2 of Master.

Op luxe watermerk papier

Goud opdruk

A4-formaat

 

€ 4,25

 
     

Reiki 3 certificaat.

Formaat A3 [ dubbel A4 ]

 

€ 10,50

levering uitsluitend op vertoon eigen Reiki 3 certificaat zodat wij zeker weten dat u gerechtigd bent Reiki 3 certificaten uit te reiken.
           
     

Naar boven

   

Wierook / olie

Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen dat, na het is aangestoken, zich een als aangename geur verspreidt. Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars van de wierookboom ( Boswellia ). Wierook branden zuivert de ruimte en geeft positieve energie.

 

    Grootverpakking Wierook Satya Sai Baba Nag Champa Agarbatti 100 gram

Grootverpakking Wierook Nag Champa

 

Werelds meest bekende en gebruikte wierook.
Nag Champa wierook. Deze Satya Sai Baba wierook is verpakt per 100 gram - ca 85 stokjes ! - in een doosje.
 

€ 7,95

Nag Champa 4 x 40 gram !

Nag Champa 4 x 40 gram !

 

Speciaal voor grote ruimtes of buitenverblijf. Per stokje 40 gram. De oorsprong van Nag Champa ligt in India waar de tropische Champa bloem het pure, licht zoete, Champa aroma verspreid.

 

€ 4,95

    Precious Musk - wierook (HEM) overdoos

Precious Musk - wierook (HEM) overdoos

 

Overdoos á 6 kleinverpakkingen, per kleinverpakking 20 wierookstokjes, dus 6 x 20 stokjes.
Musk heeft een activerende, bewustmakende en energieversterkende invloed.
Een actieve maar bescheiden geur.

 

€ 6,00

Precious Fragrance - wierook (HEM) overdoos

Precious Fragrance - wierook (HEM) overdoos

 

Overdoos á 6 kleinverpakkingen, per kleinverpakking 20 wierookstokjes, dus 6 x 20 stokjes.
Deze Fragrance heeft een rustgevend karakter, geeft positieve invloed en brengt een ontspannen sfeer.

 

€ 6,00

    Nag Champa Parfum oil

Nag Champa Parfum oil

 

Werelds meest bekende en gebruikte wierook.
Nag Champa oil voor olie-brander.
Deze Satya Sai Baba wierook oil is per flesje van 10 ml inhoud.

 

€ 4,95

   
           
     

Naar boven

   
CBD-olie

Hoog geconcentreerde CBD olie op basis van een 1:1 mengsel van biologische olijfolie en CBD extract met 10.8% CBD

 

    Hoog geconcentreerde CBD olie op basis van een 1:1 mengsel van biologische olijfolie en CBD extract met 10.8% CBD.

De olie bevat naast een hoog gehalte CBD ook CBG, CBN, CBC, terpenen en terpenoïden. Omdat onze olie altijd vers is en wij de ingrediënten die de plant produceert respecteren, heeft deze een sterk effect. Onze olie wordt al jaren als beste getest en heeft zich ruimschoots bewezen

€ 39,95

 

 

           
     

Naar boven

   
Stenen & Diversen
           
    Chakra stenen in de kleuren van de 7 chakra's

Echte edelstenen [ Gemstone ].

Kleuren van de foto's zijn indicatief.

Formaat stenen ca. 25 x 20 x 6 mm

Totaalgewicht ca. 50 gram

 

€ 9,95

Zakje Palo Santo (Heilig hout) stokjes, ca. 25 gram. [ ca. 3 stokjes ]

Palo Santo (Heilig hout) wordt in Zuid-Amerika bij rituelen gebruikt om negatieve invloeden te verwijderen.

€ 4,95

    Gouden Driehoek Healing set

De amethist: Met een amethist in huis kun je sneller ontspannen en ben je minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, je laat toe, dat je tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.
Het bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in je hoofd.
De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leer je van jezelf en van de ander te houden. Met deze stenen heb je minder pijn, slaap je beter, kom je meer in balans en tot rust.

€ 9,95

   
           
     

Naar boven